Kindercentrum Domino!

Stichting Kindercentrum Domino organiseert al jarenlang kinderopvang, gastouderopvang en peuterspeelzaalwerk in de gemeente Groesbeek. Domino is een "non profit" organisatie, dat wil zeggen dat wij geen winstoogmerk hebben. 

Eén van onze opvanglocaties is het Voorzieningenhart Op de Heuvel. Wij verzorgen daar dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar. We hebben een peutergroep voor kinderen van 2,5 – 4 jaar en wij verzorgen de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar. 

Wij vinden het belangrijk dat u als ouder uw kind met een gerust hart aan ons toe wilt vertrouwen. De kinderen worden in een fijne, huiselijke sfeer opgevangen. Onze Pedagogisch Medewerkers zorgen hier met veel liefde en plezier voor een grootschalig aanbod aan verschillende activiteiten, gericht op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind. Het uitgangspunt blijft altijd uw kind; zijn of haar ontwikkeling staat centraal. Hierbij kijken wij altijd naar een passende uitdaging voor uw kind, zonder uit het oog te verliezen wat zijn of haar mogelijkheden zijn. Tegelijkertijd zorgen onze Pedagogisch Medewerkers ervoor dat uw kind zich veilig en geaccepteerd voelt, en zijn of haar zelfvertrouwen gestimuleerd wordt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van opvang of wilt u een keer een kijkje komen nemen op onze groepen dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Stichting Kindercentrum Domino

Telefoonnummer: 024 397 63 20 
info@kindercentrum-domino.nl 
www.kindercentrum-domino.nl

Contact gegevens

Bredeweg 68
6562 DG Groesbeek

Telefoonnummer: 024-397 63 20
info@kindercentrum-domino.nl

bezoek de website

Ericastraat 39 | 6561 VX Groesbeek | 024 - 7600 750 | info@opdeheuvelgroesbeek.nl